Balimsa

Grupo Balimsa logo

TRACTAMENT I POLIT DE TERRES

TRACTAMENT DE SÒLS

El tractament de sòls és un servei que des de fa anys es realitza en Balimsa. No importa el material del qual estigui fet el sòl o la superfície, en l’empresa, comptem amb la suficient experiència i amb els mitjans necessaris per a oferir-te un tractament de sòls sense competència a les illes Balears. Entre les nostres especialitats en el tractament de sòls, es troben:

  • Vinílics
  • Porosos naturals
  • Linoleum
  • Plàstics
  • Formigons compactes
  • Moqueta
  • Porosos poliments

POLIT DE SÒLS

El poliment de sòls és una de les nostres especialitats i tots els nostres clients queden molt satisfets amb els resultats finals. Des de Balimsa, abans de procedir a la realització del tractament duem a terme un estudi previ detallat. El nostre equip d’especialistes selecciona els productes més adequats per a obtenir els millors resultats i que el teu sòl llueixi com el primer dia. Gràcies a aquest estudi previ aconseguim protegir, revaloritzar i realçar la superfície del teu sòl perquè aconsegueixis l’acabat que desitges. D’altra banda, en Balimsa sempre optem per productes respectuosos amb el medi ambient i amb les superfícies, a més emprem maquinària d’última generació perquè els acabats siguin impecables.

EN QUÈ CONSISTEIX UN TRACTAMENT DE SÒLS?

Molts sòls han sofert especialment amb el pas del temps, l’ús continu o l’ús de productes de neteja inadequats, per això per a aconseguir recuperar el bon aspecte i acabat dels sòls és vital que s’encarregui d’això un especialista en la matèria. Encara que hi ha diferents tractaments que poden aplicar-se als sòls, des de Balimsa recomanem el poliment de sòls ja que és un dels més efectius a curt i llarg termini. Consisteix a rebaixar el sòl amb la maquinària específica per a polir, d’aquesta manera aconseguim anivellar sòls molt maltractats per l’ús i a més li aporta major uniformitat a la superfície. Després d’això es procedeix a l’abrillantat perquè recuperi la seva lluentor natural. Al llarg d’aquest procés s’aniran aplicant diferents productes de neteja per a facilitar el treball de poliment del sòl i abrillantat, que asseguraran que aquest acabat es mantingui en el temps.

COM CUIDAR UN SÒL VINÍLIC?

Els sòls vinílics són molt sensibles, però al mateix temps, amb unes petites cures constants aconseguiràs que es mantingui en perfecte estat.

En primer lloc, és important que realitzis una neteja diària per a retirar la pols que es va acumulant.

Una vegada per setmana realitza una neteja en major profunditat amb un tiràs humit i un detergent especialitzat en sòls vinílics per a no danyar la seva aparença.

Si tens alguna taca d’oli, sang, retolador, etc. és millor que les netegis a mà amb un producte específic per a aquesta mena de taques. Tingues en compte que com més aviat millor netegis la taca, menys mal faràs al teu sòl i més senzill serà retirar-la.

Finalment, et recomanem que col·loquis en les potes dels teus mobles uns coixinets de tela per a evitar que es produeixin marques en moure’ls, així com també intenta que superfícies de goma no es recolzin sobre aquesta mena de sòl ja que pot generar taques. Mantingues els radiadors a una altura prudencial del sòl per a evitar que l’espatllin i recorda que sempre és millor netejar habitualment amb productes suaus i no gaire abrasius per a evitar haver de fer neteges en profunditat una vegada a l’any.

Si tens qualsevol dubte, consulta’ns sense compromís. El nostre equip d’experts t’assessorarà i t’indicarà quina és la millor solució al teu problema.

ELS NOSTRES PROFESSIONALS EN TRACTAMENT I POLIMENT DE SÒLS

Comptem amb els millors professionals del sector de la neteja quant al tractament i poliment de sòls, si necessites que els teus sòls tornin a brillar com el primer dia, si vols que llueixin nets o si necessites restaurar les seves propietats, contacta amb nosaltres sense compromís.

Igual que en la resta de serveis de neteja que oferim a les Illes Balears, des de Balimsa aconsellem als nostres clients sempre perquè obtinguin el millor rendiment de costos i resultats en la neteja contractada. Complint amb els terminis acordats i oferint un servei de neteja professional i seriós adaptant-nos als teus requeriments i expectatives.

 

ELS NOSTRES PROFESSIONALS EN TRACTAMENT I POLIMENT DE SÒLS

Tots els nostres treballs de tractament de sòls i de poliment de sòls reben un estudi previ detallat, realitzat pel nostre equip expert que farà una selecció de productes específics, obtenint d’aquesta manera els millors resultats i lluint el teu sòl com el primer dia.

La raó i motiu de realitzar aquesta anàlisi prèvia al tractament i/o poliment del sòl és perquè busquem oferir el millor servei com a empresa de neteja i perquè volem:

Protegir
Revaloritzar
I realçar les superfícies

Sempre amb total protecció de les mateixes i a més, oferint un servei de neteja respectuós amb l’entorn i amb el medi ambient, d’aquí la importància del correcte ús dels productes de neteja i de la maquinària a utilitzar.

CONTACTE

Si desitges posar-te en contacte amb nosaltres per a obtenir més informació sobre els nostres serveis de neteja, sobre la neteja de sòls o sobre el servei de poliment de sòls pots fer-lo a través de la nostra web, emplenant el nostre senzill formulari o telefonant-nos al telèfon 971 750 424.