Balimsa

Grupo Balimsa logo

ELS NOSTRES SERVEIS DE NETEJA

SERVEIS DE NETEJA

Balimsa estacionamiento

NETEJA DE GARATGES

Netegem el teu garatge, independentment de les dimensions d’aquest. Els nostres anys d’experiència ens avalen.

Balimsa piso de madera

TRACTAMENT I POLIMENT DE SÒLS

Utilitzem sempre l’últim en productes de neteja, per a garantir els millors resultats, independentment del material del teu sòl.

Balimsa persona limpiando

MANTENIMENT DE NETEJA

El nostre equip de professionals, s’encarregarà del manteniment de neteja de totes i cadascuna de les estades que necessitis.

Balimsa personas limpiando vidrios

NETEJA DE FAÇANES

Els resultats i el bon fer dels nostres equips ens avalen. Farem brillar els teus cristalls i la teva façana lluirà com el primer dia.

Balimsa persona limpiando vidrio

NETEJA FI D'OBRES

Ens encarreguem de tot el procés de neteja a la finalització d’obra. Deixi-ho en mans de professionals. No es penedirà!

BALIIMSA persona sosteniendo papel cortado

DESTRUCCIÓ DE DOCUMENTS CONFIDENCIALS

Realitzem el procés de destrucció seguint les més estrictes mesures de seguretat, discreció i confidencialitat.

ELS NOSTRES SERVEIS DE NETEJA A LES ILLES BALEARS

BALIIMSA Formentera

FORMENTERA

Ens encarreguem de formar contínuament als nostres equips de treball perquè puguin aplicar correctament les tècniques de neteja i manteniment més adequades.

BALIIMSA Menorca

Menorca

Sempre ens encarreguem d’oferir-te el servei més professional, amb la millor qualitat i acabats perquè els nostres clients quedin totalment satisfets.

BALIIMSA Mallorca

MALLORCA

Des de la nostra empresa ens encarreguem de brindar-li el servei més professional i amb la millor qualitat del mercat.

BALIIMSA Ibiza

EIVISSA

Som una empresa de referència a Eivissa ja que prestem un servei de neteja professional i cura.

PER A UNA NETEJA SERIOSA, PROFESSIONAL I DE QUALITAT CONTRACTA A L'EMPRESA LÍDER DE NETEGES A MALLORCA I LA RESTA DE LES ILLES BALEARS. CONTRACTA BALIMSA.

En Balimsa oferim un ampli catàleg de serveis de neteges a Mallorca i resta de les Illes Balears. Entre els nostres serveis de neteja més populars i destacats es troben: neteja d’oficines, neteja de cristalls i façanes en altura, neteja de garatges, polit de sòls, manteniments de neteja i neteja de fi d’obres, entre altres serveis.

Tots els nostres serveis de neteja són realitzats pel nostre equip de professionals, altament experimentat i que et garantirà el millor servei i tracte del sector. A més, per als nostres serveis de neteja, utilitzem els millors productes de neteja de la indústria i la maquinaria més avançada.

Sigui com sigui la teva necessitat de neteja, fins i tot si no trobes el que cerques en la nostra web, no dubtis a contactar amb nosaltres. El nostre equip, escoltarà les teves necessitats i t’oferirem un servei de neteja adaptat a les teves necessitats, perquè no hagis de preocupar-te de nou per la neteja o manteniment de les teves estades.