Balimsa

Grupo Balimsa logo

TÉ PROBLEMES DE PLAGUES O VOL PROTEGIR-SE D'ELLES A LA SEVA CASA O LOCAL?

CONTROL DE PLAGUES

Amb la intenció de facilitar la gestió de serveis als nostres clients i proporcionar una neteja encara més completa, neix Avança Sanitat Ambiental.

La nostra línia de negoci es dedica al control i l’eliminació de plagues. Seguim amb els valors del Grup Balimsa, preservar el medi ambient i protegir la salut dels nostres clients.

El nostre objectiu és mantenir les plagues controlades i allunyades dels nostres clients.

Treballem per a millorar i conservar la imatge i salut del seu negoci, vostè només DESPREOCUPI’S.

ROESB

Som experts en el control i l’eliminació de plagues, per això estem inscrits en el Registre Oficial d’Establiments i Serveis Biocides de les Illes Balears.

SERVEIS A EMPRESES

La imatge del seu negoci perilla? Tenim la solució, som experts en serveis per a empreses. Àgils, efectius i discrets.

MEDI AMBIENT

Controlem i eliminem la seva plaga sempre tenint en compte la protecció del medi ambient. Usem productes respectuosos amb els ecosistemes i biocides localitzats que redueixen l’impacte ambiental.

GARANTIA D'ELIMINACIÓ

Gràcies a la professionalitat del nostre equip tècnic li podem garantir el control i l’eliminació completa de la plaga que està afectant el seu habitatge o local en la major brevetat possible.

CONTROLEM LA SEVA PLAGA EN 3 SENZILLES FASES

Es troben descrites en la norma UNE EN 16366:2015 de Serveis de gestió de plagues per a usuaris professionals.

CONTACTI AMB NOSALTRES

BALIIMSA mujer con celular

Gràcies a l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic li orientarem de manera gratuïta sobre els nostres serveis i mètodes de control de plagues en una crida o correu electrònic.

CONCRETI UNA CITA

BALIIMSA persona marcando calendario

Comptem amb la maquinària i els productes de neteja necessaris per a retornar als teus sòls la lluentor original.

INICIEM TRACTAMENT

BALIIMSA mujer desinfectando

Un tècnic qualificat es desplaçarà a la seva propietat en la data i hora acordada i iniciarà el pla de control de plagues.

CONTACTI AMB NOSALTRES!

VOL IDENTIFICAR LA SEVA PLAGA?

En Avanza Sanitat Ambiental som una empresa especialitzada en el control i l’eliminació de plagues (desinsectació, desratització i desinfecció) on prioritzem els tractaments ecològics, minimitzant l’ús de biocides d’alt impacte i mantenint una eficàcia totalment garantida en tots els tractaments per al control de plagues.

Però, què és una plaga? La Reial Acadèmia Espanyola ho defineix com l’«Aparició massiva i sobtada d’éssers vius de la mateixa espècie que causen greus danys a poblacions animals o vegetals, com, respectivament, la pesta bubónica i la filoxera.». En una visió més biològica i tècnica ho definim com «la proliferació d’organismes nocius que són perjudicials per a la salut de les persones o que causen danys econòmics a aquestes.». Així doncs, el control de plagues s’encarrega de tots aquests organismes no desitjats que interfereixen en l’activitat humana, que poden provocar malalties, destruir cultius, danyar propietats i fins i tot complicar el nostre dia a dia.

 

Perquè un control de plagues sigui eficaç, aquest requereix del coneixement complet sobre l’espècie plaga a eliminar, així com dels seus hàbits i característiques biològiques. El primer pas llavors, serà sempre identificar a l’organisme nociu en qüestió i posteriorment realitzar un diagnòstic sobre el seu origen, el seu refugi i els mètodes més efectius per a acabar amb ell. Una detectat i estudiat el problema al qual ens enfrontem, hem d’avaluar les diverses estratègies per a controlar i/o erradicar la plaga. Finalment, cal destacar que cal realitzar un seguiment i control dels mètodes aplicats. Segons el tipus d’organisme nociu que vulguem erradicar, hi ha tres procediments clau quant al control de plagues sota les sigles DDD com hem comentat al començament: Desinsectació, Desinfecció i Desratització.

– Desinsectació: Fa referència al control i l’eliminació de tota mena d’insectes. Les plagues de paneroles, formigues i mosquits són les més comunes.

– Desinfecció: La desinfecció és el procés químic o físic mitjançant el qual es neteja una superfície o lloc. Suposa la destrucció de microorganismes patògens com a virus, bacteris, fongs i protozous transmissors de malalties. És indispensable en llocs freqüentats per humans i animals, com ara col·legis, hospitals, granges, indústries alimentàries o vehicles de transport.

– Desratització: La desratització o desrodentización té com a objectiu l’eliminació i el control de qualsevol tipus de rosegador. Aquesta tècnica es pot utilitzar mitjançant dues variants. La desratització passiva, consistent en diversos procediments que impedeixen que els rosegadors envaeixin locals o cases i es propaguin; i la desratització activa, encarregada de combatre, mitjançant mètodes ofensius, químics i biològics, les poblacions de rates i ratolins.

Existeixen diferents mètodes de control i dins de cada mètode diferents tècniques que es poden utilitzar per al control o extermini de plagues. Els mètodes de control de plagues més comunes són els químics, físics, mecànics i biològics. Dins de cada mètode de control trobem diferents tècniques a utilitzar:

o MÈTODES MECÀNICS: poden ser o ben tècniques físiques que són mètodes passius o de control indirecte o ben tècniques mecàniques que són mètodes de control directe o actius. Les principals tècniques són barreres físiques de protecció destinades a evitar l’entrada de plagues en les instal·lacions com: sedassos i mosquiteras, portes i finestres tancades, rivets en portes, cortines plàstiques, tancament d’espais, modificacions estructurals per a evitar l’entrada d’organismes nocius, llums ultraviolats, etc. Entre les tècniques mecàniques més utilitzades es destaquen les següents: paranys adhesius, ceps i paranys de captura.

o MÈTODES FÍSICS: trobem en aquest mètode de control tècniques molt variades que poden anar des de la modificació de la temperatura ambiental a la congelació de materials infestats. Altres tècniques físiques són els ultrasons, l’aspiració o els corrents elèctrics, associades a l’atracció de la llum ultraviolada en electrocutadores d’insectes, atordidors o sistemes electrificats contra ocells, per exemple.

o MÈTODES QUÍMICS: aquests mètodes consisteixen en la utilització de substàncies químiques sintètiques, conegudes com a biocides o plaguicides, sobre les poblacions de plagues a tractar amb la finalitat de causar-los una alta mortalitat o reducció. Aquestes substàncies químiques poden aplicar-se de manera localitzada i directa en el focus de plaga mitjançant la utilització de diferents composicions, per exemple, biocides en format gel, líquid, gasós o sòlid com a blocs o grans. Les diferents tècniques d’aplicació de químics serien: per contacte, per ingestió, per polvorització, per degoteig, per nebulización, etc.

o MÈTODES BIOLÒGICS: es basen en la introducció i l’establiment d’enemics naturals, com a paràsits, depredadors patògens…, de manera intencionada en àrees on no existeixen, amb la finalitat de mantenir la densitat de la població d’una plaga a nivells menys abundant, perquè no causin cap mal. També es poden usar atraients feromonales sintètics combinats amb mètodes físics per a reduir la densitat poblacional de la plaga o monitorar-la.

A través de la combinació de diferents mètodes (físics, químics, mecànics o biològics) i tècniques i a través de l’avaluació constant dels resultats obtinguts, es duu a terme el control o l’eliminació de plagues i organismes nocius en les diferents zones a tractar.

Confiar en Avanza Sanitat Ambiental és assegurar-se un resultat eficaç i ràpid en l’eliminació de la seva plaga i en la protecció del seu habitatge o negoci.

En Avanza Sanitat Ambiental protegim la seva llar i el seu negoci contra l’activitat de plagues i d’agents patògens. Com a empresa especialitzada en control de plagues i higiene ambiental, la nostra missió és garantir la seva seguretat i benestar.

La nostra experiència en el sector, el nostre personal qualificat i la nostra aposta per la innovació, ens situen com un referent en la lluita contra les plagues i agents patògens.

Contacti’ns i acudirem a inspeccionar el lloc on existeix la plaga per a poder aplicar el tractament adequat i obtenir un resultat òptim.

 

SOL·LICITI PRESSUPOST

  Nombre y apellidos

  Telèfon

  Email

  ¿Particular o empresa?

  ¿Qué servicio le interesa?

  Muestre la imagen de su plaga

  ¿Necesita comentarnos algo?