Balimsa

Grupo Balimsa logo

SERVEIS DE NETEJA I MANTENIMENT

NETEJA I MANTENIMENT

Un dels nostres serveis que oferim en Balimsa és el de manteniment de neteja de tota mena d’instal·lacions. Aquest servei que ofereix la nostra empresa de neteja és molt popular i demandat pels nostres clients, perquè d’una manera molt senzilla, nosaltres ens encarreguem de tot el concernent al manteniment de neteja.

Prestem serveis de manteniment de neteja en:

Organismes i institucions públiques de les Illes Balears

Empreses de diferents grandàries i necessitats

Comunitats de propietaris i comunitats veïnals

Hotels de dimensions diferents

Hospitals, ambulatoris i centres de salut, així com clíniques mèdiques privades

Cuines de restaurants i cafeteries

Així com, neteja de cristalls i façanes d’edificis d’oficines o de propietats privades.

El nostre personal treballa amb el màxim rigor quant a les visites de supervisió, control, cerca i mesurament del nivell de satisfacció del client.

ELS NOSTRES PROFESSIONALS EN EL MANTENIMENT DE LA NETEJA

En Balimsa comptem amb el millor equip de professional de la indústria de la neteja. Tots els membres dels nostres equips de treball, reben formació continuada i compten amb les últimes màquines de neteja que faciliten i fan més amè el seu treball, obtenint així una relació beneficiosa per a totes dues parts.

La qualitat i el bon fer en els nostres serveis és l’objectiu principal i fonamental de la nostra empresa de neteges. En Balimsa, ens preocupem pels nostres clients igual que dels nostres empleats, per això, hem preparat al nostre personal perquè sigui eficient en la neteja i en el manteniment de neteja, segons el tipus d’immoble, estalviant temps i costos. A més, les nostres jornades i torns estan pensats perquè els treballs es realitzin de manera eficient i ocasionin les menors molèsties a les persones que viuen o treballen en els edificis a netejar.

En Balimsa utilitzem sempre productes de neteja que han estat prèviament provats i testats per laboratoris oficials per a ser respectuosos amb el medi ambient i complir la política de qualitat de la nostra empresa.

COM FEM EL MANTENIMENT DE LA NETEJA

En Balimsa creiem que per a realitzar un bon manteniment de neteja en qualsevol lloc i sota qualsevol circumstància, és necessari dur a terme les tasques sota un programa prèviament dissenyat i ordenat, on les pautes i passos es puguin complir i es pugui realitzar un bon manteniment de neteja.

L’ordre en les nostres tasques a més de, una determinada freqüència de neteja permet estalviar temps i costos, prestant d’aquesta manera un servei de qualitat a tots els nostres clients i aconseguint d’aquesta manera, la fidelitat d’aquests.

QUÈ ÉS EL MANTENIMENT DE NETEJA?

El manteniment i la neteja són una part molt important en totes les cases i empreses, ja que assegurarà que totes les instal·lacions i equips estan llestos i preparats perquè els treballadors o els inquilins desenvolupin el seu treball o la seva vida en un ambient net, ordenat i sense olors, a més d’altres distraccions causades per la brutícia o abundància d’elements.

Contractant una empresa de manteniment, els amos dels habitatges o responsables de les empreses s’asseguraran que tot funciona correctament, la qual cosa millorarà en un cas la qualitat de vida i, en un altre, la productivitat dels seus treballadors. A més, podran estar tranquils, perquè si es produeix alguna avaria els serveis de manteniment la resoldran ràpidament.

També brindem els nostres serveis en col·legis, organismes públics, naus industrials, gimnasos, comunitats, centres comercials, etc.

Abans de fer qualsevol treball, realitzem un pla que ens ajudi a saber quant trigarem en cadascuna de les labors i la periodicitat necessària de les revisions perquè siguin efectives.

En el cas de la neteja de manteniment en una empresa o oficina, ja que hi ha moltes tasques que realitzar i instal·lacions que revisar, dividim les activitats de manteniment en diferents plans d’acció:

– Pla correctiu: Consisteix a reparar incidències, la resposta del servei de manteniment d’oficines ha de ser ràpida i efectiva.

– Pla conductiu: Amb la finalitat de controlar el funcionament de les instal·lacions es revisen diàriament les condicions de temperatura i seguretat en les quals es troben les instal·lacions abans que arribin els treballadors.

– Pla predictiu: Analitzar el comportament de les instal·lacions elèctriques, de climatització, ascensors i detectors d’incendis. Per exemple, si consumeixen més energia del normal podria ser un senyal que alguna cosa falla.

– Pla preventiu: Revisió de les instal·lacions per a prevenir les incidències. És important una bona organització en aquestes tasques per a impedir que hi hagi temps morts en l’horari de treball dels empleats.

COM FEM EL MANTENIMENT DE LA NETEJA

Totes les comunitats de veïns tenen una sèrie de necessitats mínimes a cobrir, tant en serveis de neteja de zones comunes, com de manteniment integral de la comunitat, els seus portals i instal·lacions.

En grans comunitats o mancomunitats les necessitats de manteniment integral són majors en comptar habitualment amb amplis portals, diverses escales generals i fins i tot de servei, major nombre d’ascensors, places de garatge, zones verdes interiors o exteriors, i instal·lacions com ara parcs infantils, piscines o pistes de pàdel. Aquestes zones amb un ús i trànsit de persones molt nombrós, fa que requereixin d’un repàs constant en neteja i manteniment, amb petites o mitjanes reparacions i posades a punt.

Les comunitats més modestes evidentment comptaran amb unes zones comunes reduïdes a patis interiors, escala, portal i possible terrat. Però sigui com sigui la seva grandària, totes elles necessitaran de neteja i manteniment adequats per a una conservació correcta.

Per això moltes comunitats opten per integrar tot el servei de neteja i manteniment, contractant-lo amb una empresa com nosaltres, que estableix un pla específic d’actuació i coordina totes les tasques a realitzar amb uns preus competitius.

A continuació, us presentem una llista amb els serveis més habituals que prestem en les comunitats:

– Neteja de portals, i escales: Neteja de portals, escales i neteja de cristalls de portes d’accés, miralls, elements decoratius, mobiliari, bústies, aplicacions i altres punts de llum.

– Neteja de garatges: Zones de garatge, terrasses, terrats i patis de la comunitat.

– Neteja i manteniment de zones de pas exteriors: Zones de pas dins del recinte comunitari, amb escombratge o bufat mecànic de sòls, i neteja de papereres o mobiliari exterior.

– Neteja i manteniment de zones de joc infantils: Zones infantils amb neteja i revisió de l’estat de gronxadors i elements que les integrin.

– Manteniment de façanes, i neteja de grafiti.

– Prevenció i control de plagues: Control de plagues d’insectes com a paneroles, formigues, o rates i ratolins.

– Neteja i manteniment de contenidors o galledes d’escombraries comunitaris: Neteja amb desplaçament a l’exterior per a recollida de residus pels serveis municipals, i retirada a la seva ubicació en el lloc destinat en l’edifici.

– Manteniment integral d’instal·lacions esportives: Neteja de pistes de tennis, bàsquet, etc., amb neteja, i reparacions per a un correcte manteniment.

– Manteniment de piscines: amb procediments d’hibernació, comprovacions i posada a punt de depuradora, utilització de productes químics, i comprovacions diàries de la qualitat de l’aigua en èpoques de funcionament, i instal·lació de cartelleria informativa per a usuaris.

Aquests sol són alguns dels serveis que oferim, si vols saber més pots contactar-nos sense compromís i t’informarem de tot el relacionat a la neteja i el manteniment de les teves instal·lacions a Mallorca i la resta d’Illes Balears.