Balimsa

Grupo Balimsa logo

NETEJA DE GARATGES PROFESSIONAL

NETEJA DE GARATGES

En Balimsa oferim un servei de neteja de garatges a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

En la nostra empresa comptem amb el personal més especialitzat en el sector de neteges i, a més, comptem amb les millors màquines per a netejar tant d’aspiració, com de fregat industrial.

Totes les nostres màquines són d’última generació pel que són molt eficaces i eficients energèticament. A més, des de Balimsa ens assegurem que tota la maquinària de neteja utilitzada pels membres dels nostres equips passa revisions periòdiques de manteniment i neteja, assegurant-nos d’aquesta manera, un òptim funcionament.

En Balimsa realitzem neteja de garatges i garatges comunitaris en profunditat:

  • Sostres
  • Parets
  • Portes
  • Equips contra incendis
  • Rampes
  • Sòls
  • Escales
  • Uns altres

ELS NOSTRES PROFESSIONALS DE NETEJA DE GARATGES

Tots els nostres treballs de neteja ho desenvolupen el millor equip professional i altament qualificat de la indústria de neteges. Tots els membres de la nostra plantilla posseeixen una àmplia experiència a la seva esquena que repercuteix en la qualitat dels serveis que prestem. El nostre segell, consisteix en un servei seriós i professional, complint amb els terminis prèviament estimats i ocasionant les menors molèsties als nostres clients.

BALIMSA persona limpiando vidrio

NETEJA GARATGES COMUNITARIS

Els garatges comunitaris són espais grans i poc il·luminats, generalment d’ambient càlid i humit, pel qual passen al dia gran quantitat de cotxes i de persones. Tot això crea un entorn perfecte perquè proliferin humitats, floridura i tot tipus de plagues. Fins i tot sense arribar fins a aquest punt, el qual es produeix per descurar la seva neteja durant molt de temps, en un període curt també pot generar problemes per l’acumulació de residus com a olis, gasolina, taques de pneumàtics, etc. que són difícils d’eliminar.

Per aquesta raó, és molt necessari cada cert temps realitzar una neteja profunda perquè no s’acumulin la brutícia ni els gasos tòxics. La neteja de garatges comunitaris no és una tasca fàcil que pugui ser realitzada pels veïns. És necessari tenir els productes i eines correctes, ja que es posa en risc la seguretat tant de les persones com dels cotxes.

Si vols que el teu garatge comunitari quedi en perfectes condicions de neteja i salubritat, compta amb nosaltres. En Balimsa som experts en neteja de garatges comunitaris amb més de 25 anys d’experiència en el sector. 

EN QUÈ CONSISTEIX LA NETEJA D'UN GARATGE?

Com netejar un garatge comunitari o privat? Tant si és un pàrquing particular com un garatge comunitari, públic o privat, gràcies a un estudi previ de les característiques del garatge, així com dels materials de les seves superfícies, i del sòl que posseeix el garatge podem determinar un pressupost i uns temps de neteja ajustats a les teves necessitats.

Posteriorment, en el procés de neteja continuem amb la utilització de la maquinària de neteja més adequada al tipus de brutícia i al sòl, així com els productes de neteja més eficaces i respectuosos amb els materials a netejar i amb el medi ambient.

D’aquesta manera, aconseguim eliminar tota la brutícia i residus tant sòlids com líquids en el teu garatge. A més, el nostre servei de neteja de garatges inclou la neteja de pólvores, taques de greixos i qualsevol tipus de taca o brutícia que es trobi en el garatge.

D’aquesta manera ens assegurem que el garatge quedi en perfectes condicions i el sòl que tractarem tingui la millor lluentor.

CONTACTE

Si desitges posar-te en contacte amb nosaltres per a obtenir més informació sobre els nostres serveis de neteja, sobre la neteja de sòls o sobre el servei de poliment se sòls pots fer-lo a través de la nostra web, emplenant el nostre senzill formulari o telefonant-nos al telèfon 971 750 424.