Balimsa

Grupo Balimsa logo

SERVEIS DE NETEJA I MANTENIMENT

FAÇANES I NETEJA EN ALTURES

La nostra empresa de neteja està especialitzada en neteja i treballs d’altura. Portem anys oferint aquests serveis a les Illes Balears i comptem amb una àmplia cartera de clients, que compten amb nosaltres per a la neteja de façanes i la neteja en altura.

Disposem de la maquinària més capdavantera del mercat, amb les últimes innovacions tecnològiques aptes per a aquesta mena de treballs. L’ús d’aquesta mena de maquinària per a la realització de la neteja de façanes i de la neteja en altura ens permet oferir aquests serveis complint escrupolosament tots els requisits de seguretat i precisió que aquest tipus d’activitat requereix per a una bona execució.

En Balimsa creiem que mantenir el bon estat de les:

  • Façanes
  • Balcons
  • Cristalls
  • Finestres
  • Terrasses
  • Miradors
  • Uns altres

Per a totes les façanes que donen a la via pública és fonamental donar una bona imatge, encara que som també coneixedors que també estan exposats a les inclemències del temps i condicions ambientals. Per això, amb el nostre servei de neteja de façanes, en Balimsa, ens fem càrrec de tot, sense que hagis de preocupar-te o molestar-te per res.

NETEJA DE CRISTALLS EN ALTURES

L’estètica d’un edifici ens pot donar una pista de qui són les persones que allotgen en el seu interior, per això és fonamental mantenir-la en bon estat.

D’altra banda, la massificació de les ciutats i la sobrepoblació ha obligat a construir de manera vertical. Atesa aquesta necessitat, els edificis són cada vegada més alts. Per a més inri, tant els empresaris com els propietaris d’un immoble busquen espais molt lluminosos presidits per majestuosos finestrals.

La suma de tot això ha donat com a resultat que les empreses de treballs de neteja en altura hagin emergit en el mercat, com la nostra.

Grup Balimsa de Palma som una companyia especialitzada en la neteja de finestres d’edificis. Per a poder abordar els treballs en altura amb la màxima precisió en la labor i la major seguretat per als nostres treballadors, comptem amb medes elevadors específics, perxes, o altres sistemes, i un sistema de seguretat exhaustiu, així com un protocol d’actuació per als treballs en altures que segueix les normes imposades en aquest sector.

No hem d’oblidar que la neteja d’edificis és un treball molt perillós. Només pot dur-se a terme per un expert que estigui equipat amb tots els mitjans tècnics i dotat de totes les mesures de seguretat per a abordar la seva labor sense cap altercat.

En Balimsa, Balears de Neteja S. a. complim amb la vigent reglamentació en matèria de Seguretat i Prevenció de Riscos Laborals. Si estàs buscant professionals dels treballs en altura per a sanejar, higienitzar i netejar els cristalls del teu edifici estàs en el lloc correcte. Som l’empresa líder en el sector de neteja façanes i cristalleria en altura. Sol·licita ja el teu pressupost sense compromís!