Balimsa

Grupo Balimsa logo

BALIMSA I GRUP IBÈRICA COBERTURA INTEGRAL EN FACILITY SERVICES

BALIMSA I GRUP IBÈRICA COBERTURA INTEGRAL EN FACILITY SERVICES

Balimsa logo IBÉRICA

Cada vegada més, les empreses externalitzen serveis com a fórmula per a optimitzar recursos, la qual cosa els permet focalitzar-se en el seu core business i especialitzar-se, per a poder prestar un millor servei.

Externalitzant, les empreses aconsegueixen: major dedicació a la seva activitat principal, flexibilitat, reducció de costos i transformar part d’aquests costos fixos a costos variables.

De la mateixa forma, centralitzar els processos de compra permet reduir i unificar el nombre de proveïdors, amb el que es millora la gestió de les companyies i s’aconsegueix un major control sobre l’estoc i el preu.

Clientes satisfechos
+ 0
7 empresas de facility services
0
Trabajadores
+ 0
BALIIMSA Islas Baleares

IBÈRICA DE SERVEIS INTEGRALS

Conscients dels avantatges i els beneficis de treballar units, 7 empreses de facility services, d’estructura similar i distribuïdes per tota la Península Ibèrica han establert una aliança: IBERICA DE SERVEIS INTEGRALS.

Una aliança on cadascuna de les empreses és líder en la seva zona de cobertura, amb un reconeixement i prestigi en el sector consolidat per dècades d’experiència i que treballen amb els mateixos criteris i paràmetres de treball, qualitat, seguretat i eficàcia.

 

LES MILLORS EMPRESES DE NETEJA PER A LA MILLOR ALIANÇA EN LA PENÍNSULA IBÈRICA

Mitjançant l’Aliança Ibèrica de Serveis Integrals, Neteges Llum, Gamma, Faro Facility Services, Castor Neteja, Neteges Villar, Neteges Tot-*Net, TN-Castor i nosaltres, Balimsa, som capaços de cobrir i atendre clients en tota Espanya i Portugal amb el suport operatiu de tots i cadascun dels membres del grup.

SERVEIS INTEGRALS DE NETEJA A MALLORCA

En Balimsa treballem des de fa més de 30 anys per a aquelles empreses, organismes i particulars que requereixin dels nostres serveis a Palma, Eivissa, Menorca i Formentera.

Gràcies a l’aliança Grup Ibèrica + Balimsa, podem prestar un servei de neteja especialitzat, amb maquinària moderna i excel·lents productes. Dins de la nostra àmplia varietat de serveis, podem destacar la neteja d’instal·lacions, tractaments de sòls, neteja de cristalls, neteja d’obres, etc. Tots els treballs se supervisen, així com el compliment de l’horari establert i de la reposició del material consumit.

Dins de la nostra cartera de clients, prestem servei a organismes oficials, centres educatius, entitats bancàries, centres sanitaris i empreses privades amb oficines i instal·lacions diverses, repartides per tot el territori balear.

Contacti’ns i nosaltres ens encarregarem de la neteja del seu edifici, llar, local, negoci o de qualsevol altre immoble i veurà que contractar una empresa de neteges li proporcionarà múltiples avantatges. A més, el procés de selecció dels nostres treballadors és molt rigorós per a poder així oferir als nostres clients la màxima qualitat.

Deixi d’invertir els seus diners en maquinària i útils de neteja, ni en les enutjoses tasques de contractar i formar al personal. Amb Grup Ibèrica + Balimsa nosaltres ens encarreguem de tot amb total garantia.

 

CONTACTE

Vols saber més sobre la nostra Aliança Ibèrica de Serveis Integrals? No ho dubtis i contacta amb nosaltres…