Grupo Balimsa logo

CONEGUI'NS

AÑOS DE EXPERIENCIA​
+ 0
CLIENTES SATISFECHOS
+ 0
PROFESIONALES​
+ 0

QUI SOM I A QUE ENS DEDIQUEM

Comptem amb un equip de més de 700 professionals i 35 anys d’experiència liderant el sector de serveis integrals a les Illes Balears.

Sumant-nos al Grup Ibèrica prestem serveis a tot el territorio espanyol i Portugal i complim amb les certificacions de qualitat més exigents.

Volem ser el teu soci corporatiu de confiança oferint-te l’excepcional tots els dies. Ens dediquem a gestionar tots els serveis perquè et puguis centrar en el teu negoci.

Descobreix com els nostres serveis es poden alinear amb l’estratègia del teu negoci.

COMPROMESOS AMB EL MEDI AMBIENT

Des del nostre origen Grup Balimsa ha desenvolupat una política empresarial compromesa amb el medi ambient. Fent un ús eficaç i responsable dels recursos dels quals disposem.

Volem retornar al planeta una part de tot allò que ens dóna. Treballem amb els nostres proveïdors i personal per a millorar l’impacte que deixem al nostre entorn.

 Impulsem l’ús de productes ecològics, evitem aquells productes químics nocius. Realitzem inversions en noves tecnologies i treballem per reduir els nostres residus i emissions. En definitiva, reduïm la nostra petjada ecològica.

ACCION SOCIAL

Col·laborem amb entitats de reinserció social i laboral amb l’objectiu de poder oferir oportunitats a persones en risc d’exclusió i discapacitat.

Trenquem els estigmes cada dia, perquè a pesar que aquest sector estigui liderat per dones, apostem per la diversitat i brindem l’oportunitat a tot professional independentment del seu gènere.

La diversitat del nostre equip ens fa més forts i ens aporta nous punts de vista . Volem construir una gran família de persones diferents per a ser únics.

PER QUÈ TRIAR GRUP BALIMSA?

EQUIP DE PROFESSIONALS

El millor servei només pot oferir-se tenint el millor equip de professionals. Posem en valor a les persones, és el nostre millor actiu. És per això que ens preocupem per formar un equip íntegre, expert i professional per a garantir l’èxit.

MEDI AMBIENT

Des de Grup Balimsa protegim activament el medi ambient i aportem solucions sostenibles a llarg termini. Cuidem i millorem el nostre planeta. Tota la nostra estratègia està enfocada a crear un món millor.

SERVEI A EMPRESES

Especialitzats en prestar serveis a empreses, apostem per la fidelització dels clients i treballem de manera conjunta perquè augmentin els teus beneficis. Els proveïdors de servei formen part de la teva empresa.

GARANTIA

Oferim un servei 360è: Completa, integral i d’alta qualitat. El bon resultat està garantit; tant és així que més de 1000 clients ens avalen. Som líders en el sector en les Illes Balears.

QUALITAT

El nostre objectiu principal és aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients per als qui brindem un servei de qualitat. Ens avalen les certificats de Qualitat i Medi Ambient (ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015).

SOCIAL

La consiencia social és un dels nostres objectius dins de la nostra política de RSC. Cada any augmentem el nostre % de contractació de persones amb alguna mena de discapacitat, de persones en situació de desigualtat i/o exclusió social. Participem amb moltes fundacions i associacions per a brindar oportunitats i trencar amb aquestes barreres socials.

ELS NOSTRES CLIENTS

PREGUNTES FREQÜENTS

Els serveis que oferim des de Grup Balimsa són neteges integrals i completes, serveis de jardineria, serveis de consergeria, serveis de destrucció de documents, serveis de control i eliminació de plagues.

Des de Grup Balimsa construïm i dissenyem una solució combinada que s’adapti a les seves necessitats. Per això, tenim un preu millorat per a aquells clients que contracten més d’un servei amb nosaltres.

Grup Balimsa treballa per a tots els sectors existents. Comptem amb una trajectòria i una experiència professional que ens permet prestar serveis a tot tipus d’empreses sense variar la qualitat.

Prestem servei a totes les Illes Balears.

Grup Balimsa disposa de servei d’urgència per un preu més elevat.