Grupo Balimsa logo

EMPRESA DE NETEJA I MANTENIMENT D'EDIFICIS

SOBRE NOSALTRES:

Balimsa va néixer a Palma l’any 1986. La nostra empresa es dedica al servei de neteges integral i manteniment d’edificis, oficines, cases i locals. Atenem més de 1000 clients en tot el territori balear i constantment estem innovant en la selecció de maquinària, manteniment, procediment, personal i mitjans tècnics. Balimsa compta amb la certificació del seu sistema de gestió de Qualitat i Medi Ambient, conforme a les normes ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015, i està associada a l’Institut Tècnic Espanyol de Neteja (ITEL). Així, els qui contractin els serveis de la nostra empresa, estaran segurs de comptar amb un compromís en qualitat i respecte al medi ambient, perquè dins Balimsa treballem perquè tu puguis descansar.

EQUIP HUMÀ:

En la nostra empresa treballem amb una metodologia que consisteix en un acurat procés de selecció de personal, perquè ens interessa tenir grups especialitzats i millorar-los contínuament. Els nostres equips estan integrats per personal altament qualificat com a operari/as, especialistes, supervisors/as, tècnics de neteja i personal d’administració. A més, comptem amb processos de qualitat dels productes i utensilis que utilitzem, així com un parc de vehicles industrials per a brindar un millor servei.

GESTIÓ DE QUALITAT I MEDI AMBIENT:

En Balimsa som conscients de la necessitat d’una bona realització dels treballs de neteja en tots els ambients i molt més quan estem parlant de llocs on conviuen persones. Per això, el nostre objectiu principal és aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients per als qui brindem un servei de qualitat. Comptem amb els millors professionals i busquem la millor utilització dels recursos parant esment especial als efectes mediambientals. La nostra política de gestió s’ha traduït en un augment de fidelització dels nostres clients gràcies a una millora constant del servei prestat.

Política de Qualitat i Medi Ambient.
Certificats de Qualitat i Medi Ambient (ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015).

PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS:

GESTIÓ SEGURETAT I SALUT EN EL TREBALL – PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

En BALIMSA creiem en el nostre equip humà, per això apostem per la seva seguretat i les millors condicions laborals.

Constantment avaluem amb precisió els possibles riscos de cadascuna de les nostres activitats per a dur a terme accions preventives, labors de formació i informació als nostres treballadors.

La nostra empresa és conscient de la importància que una adequada prevenció de riscos laborals té en el marc de les empreses de serveis, i aposta per la plena integració de la mateixa en els principis que inspiren la nostra gestió empresarial.

Dins de la planificació general dissenyada BALIMSA per a aquesta matèria sorgeix com a objectiu especifico la informació i la conscienciació dels treballadors respecte a la necessitat i responsabilitat compartida en el compliment de les Normes i mesures preventives que assegurin evitar els riscos laborals.

Proporcionem informació i formació a tots els treballadors de l’empresa sobre les Normes Bàsiques i mesures de seguretat, els riscos i mesures preventives més habituals de l’activitat de Neteja. Al mateix temps, intentem conscienciar a tot el personal de la necessitat d’aplicar eficaçment totes i cadascuna de les mesures que tendeixin a eliminar els riscos per a aconseguir millors condicions de Seguretat en el Treball.

Periòdicament, organitzem cursos i xerrades dirigides al personal referides a:

 • Precaucions per a evitar accidents de risc
 • Bones pràctiques en la manipulació de productes de neteja i maquinària
 • Utilització i manteniment d’escala de mà
 • Maneig de càrregues
 • Fitxes de seguretat de productes químics, substàncies i preparats
 • Riscos elèctrics
 • Protecció contra incendis i plans d’emergència

ELS NOSTRES CLIENTS

Els nostres clients són el pilar de la nostra empresa de neteja. Per a nosaltres, constitueixen la peça fonamental del negoci i són ells els que han fet de Balimsa l’empresa de neteges líder del sector a Mallorca i a les Illes Balears.

Comptem amb una àmplia cartera de clients  desde organismes oficials com ajuntaments i col·legis, empreses de diferents grandàries i sectors com a entitats bancàries, centres sanitaris i ambulatoris i comunitats veïnals i de propietaris a totes les Illes Balears. 

Això ens permet gaudir d’una gran presència en el sector de neteges a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. Gràcies a la nostra estructura com a empresa, som capaços d’escalar tot tipus de projectes, des dels més grans als més modestos, sense que això influeixi en la qualitat dels nostres serveis de neteja.

Tenim molt present que el desenvolupament que hem aconseguit a les Illes Balears, es deu al reconeixement i fidelitat dels nostres clients, els qui contracten els nostres serveis de neteja, ens recomanen a altres clients i repeteixen amb nosaltres.

Oferim serveis de neteja de tota mena, personalitzats i adaptats a les necessitats i els requeriments de cada projecte.

POLÍTICA DE GESTIÓ DE QUALITAT, MEDI AMBIENT, SEGURETAT I SALUT

POLÍTICA INTEGRADA BALEARS DE NETEGES, SA.

BALIMSA es distingeix des de sempre per la serietat i qualitat dels seus serveis, que constitueixen la base de la relació amb els seus col·laboradors i clients.

El desenvolupament experimentat durant aquests anys ha estat molt important, conseqüència de la participació i compromís del nostre personal. Ens satisfà el reconeixement transmès pels nostres propis clients sobre el servei que dónem.

La confiança generada és conseqüència directa del nostre plantejament empresarial: eficàcia, serietat, rigor, control, meticulosa selecció del personal, reducció de l’impacte ambiental generat per la nostra activitat, alt nivell de mecanització i tecnificació dels nostres serveis.

Per a això, la nostra política d’empresa s’orienta al següent objectiu: Ser una de les empreses de Neteja pioneres en la implantació d’un Sistema de Gestió de QUALITAT I MEDI AMBIENT.

PER AIXÒ, BALIMSA ESTABLEIX ELS SEGÜENTS OBJECTIUS:

 • Assegurar el futur de l’empresa i els llocs de treball dels nostres empleats per mitjà del creixement continu i l’èxit econòmic.
 • Mantenir el major nivell d’ètica professional en els nostres contactes personals o professionals amb els nostres empleats, clients, competidors, autoritats i comunitat.
 • Complir amb els requisits legals aplicables a l’empresa, així com amb els altres requisits que l’organització subscrigui (legislació vigent i futura que afecti les empreses del nostre sector, complir amb les nostres obligacions salarials, de seguretat social i Hisenda pública).
 • La nostra empresa té el compromís de complir amb els requisits i de millorar contínuament l’eficàcia del sistema de gestió de la qualitat i del medi ambient, així com de la seguretat i salut en el treball.
 • Satisfer als nostres clients és fonamental per a la nostra empresa.
 • Preservar el Medi Ambient de la contaminació directa o indirecta dels nostres serveis prevenint els seus efectes mediambientals.
 • Informar els nostres treballadors de tots els aspectes de la seva relació laboral amb la nostra empresa i els nostres clients; oferir formació contínua als mateixos sobre coneixements tècnics, seguretat i higiene i sistemes de treball; i tractar amb respecte als nostres treballadors en els seus drets.
 • Preservar la seguretat i salut dels nostres treballadors prevenint els riscos d’accidents i la deterioració de la salut en la prestació dels serveis que realitzem.

CONTACTE

Els nostres clients ens avalen i nosaltres agraïm aquesta confiança, amb el nostre treball. No ho dubtis i contacta amb nosaltres, el nostre equip de professionals t’atendrà sense cap mena de compromís. A Balimsa, la teva empresa de neteges a Balears, et donarem sempre la millor atenció que et mereixes.