Grupo Balimsa logo

TREBALLA AMB NOSALTRES

TREBALLA AMB NOSALTRES

L’empresa líder de neteges a les Illes Balears

Informa’t sobre les nostres ofertes d’ús de neteja a Palma i resta del territori balear

Vols treballar en una de les millors empreses de neteja de les Illes Balears?

Si la teva resposta és afirmativa i també vols formar part d’una gran família, som la teva empresa.

La plantilla que conforma Balimsa està constituïda per professionals qualificats, on no sols importa la trajectòria i els coneixements en neteja i manteniment. En la nostra empresa és essencial promoure valors com la responsabilitat, el treball en equip, el respecte i la companyonia, entre altres.

Som una empresa en constant creixement, és per això que necessitem treballar amb un excel·lent equip.

Els nostres treballs es basen en la neteja i el manteniment de qualsevol tipus de lloc (llars, oficines, jardins, col·legis, hotels, hospitals, comunitats de veïns, naus, restaurants…). De la mateixa manera, realitzem neteges de garatges, de fi d’obra, tractament i poliment de sòls, neteja de cristalls i treballs en altura, així com la destrucció de documents.

La neteja és un treball primordial en qualsevol espai. Sobretot, en llocs públics o d’espai comú, la nostra labor és essencial per al rendiment de les persones que l’habiten, així com per al benestar físic i mental de totes elles.

Després d’aquesta pandèmia que ens ha tocat viure, el nostre treball cobra encara més valor si cap. Si no existissin les labors de neteja, els contagis inundarien la població molt més del que ho han fet i es posaria en risc la salut de moltíssimes persones. És vital per a tota mena de llocs comptar amb nosaltres, si ja ho era abans, ara s’ha convertit en un servei molt més necessari encara.

La finalitat del tractament de ‘gestió de candidats’ és la gestió del procés de selecció de personal de la nostra empresa mitjançant la recollida de currículums, el seu estudi i classificació, gestió d’entrevistes de treball i, en el seu cas, la preparació de la formalització de la relació laboral amb les persones triades.

El nostre èxit es basa en les persones i la labor ètic-professional que aquestes exerceixen. És per això que sempre comptem amb els millors. Seràs tu la nostra pròxima incorporació?

Si creus que encaixes amb nosaltres i nosaltres amb tu, emplena el formulari que apareix a continuació.

  Nom

  Data de Naixement

  Direcció

  Correu

  Telèfon

  Ciutat

  Codi postal

  Edat

  Carnet de conducir

  Vehicle propi

  Horari disponible

  Experiència professional

  Altres Coneixements