Balimsa

Grupo Balimsa logo

NECESSITA DESTRUIR DOCUMENTS?

CONTACTI AMB NOSALTRES!

DESTRUCCIÓ DE DOCUMENTS

Amb la intenció de facilitar la gestió de serveis als nostres clients i proporcionar un servei integral, l’any 2008 va néixer AVANZA CONFIDENTIAL DESTRUCTION.

Aquesta línia de negoci es dedica a la recollida, el trasllat i la destrucció de documentació confidencial. Seguim els valors del Grup Balimsa, preservar el medi ambient i protegir la informació i la documentació confidencial dels nostres clients.

Realitzem el procés de recollida, trasllat i destrucció seguint les més estrictes mesures internes de seguretat, discreció i confidencialitat d’acord amb les últimes regulacions establertes per la Llei.

Treballem per a millorar i conservar la imatge i la seguretat del seu negoci, vostè només DESPREOCUPI’S.

SERVEIS A EMPRESES

Solució a mesura: prestem serveis de recollida periòdica i/o recollides puntuals. També realitzem trasllats de documentació.

MEDI AMBIENT

Reciclem el 100% del paper destruït. Certifiquem el reciclatge de la documentació recollida.

EQUIP DE PROFESSIONALS

Tot el nostre equip està format per a complir amb la normativa vigent i prestar un servei de qualitat.

GARANTIA DE SEGURETAT EN TOT EL PROCÉS

Seguim estrictes protocols de seguretat: Realitzem la recollida amb vehicles adaptats i personal autoritzat.

La destrucció en nau és gravada per les nostres càmeres de seguretat. Finalment, emetrem un certificat de destrucció de la documentació.

ENS ENCARREGUEM DE LA SEVA DOCUMENTACIÓ CONFIDENCIAL EN 3 SENZILLS PASSOS

BALIIMSA mujer con celular

Li orientarem sobre els serveis de destrucció de documents i li proposarem la solució que més s’ajusti a les seves necessitats.

REALITZEM PRESSUPOST

BALIIMSA persona marcando calendario

Li enviarem un pressupost ajustat a les seves necessitats.

RECOLLIDA I DESTRUCCIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ CONFIDENCIAL

Balimsa triturador de papel

Un operari autoritzat es desplaçarà a les seves instal·lacions en la data acordada i recollirà la documentació confidencial en contenidors de seguretat. La documentació serà destruïda en la nostra nau. Finalment, emetrem un certificat de destrucció de la documentació.

ELS NOSTRES CONTENIDORS DE SEGURETAT

BALIMSA CONTENEDOR 70 LITROS

El contenedor se llena mediante el orificio de la parte superior. Adaptable a cualquier lugar de la oficina o debajo del escritorio.  

BALIMSA CONTENEDOR 240 LITROS

El contenedor se llena mediante el orificio de la parte superior, capacidad 90 Kg en peso. Contenedor estándar ideal para pasillos, sótanos, centros de datos, de copiado, etc

BALIMSA CONTENEDOR 350 LITROS

Modelo indicado para acoplarse en lugares de almacenamiento de grandes cantidades de papel, o para el transporte seguro de documentos desde unas instalaciones a otras. Después de cerrado podemos transportarlos con total seguridad (acceso trampilla superior).

Els nostres contenidors han estat desenvolupats especialment pel fabricant perquè compleixin amb el seu propòsit. Tots els models estan assegurats contra l’accés no autoritzat per un pany de seguretat i a més, són extremadament mòbils.

PREGUNTI'NS SI NECESSITA DESTRUIR GRANS QUANTITATS DE DOCUMENTACIÓ I BUSCAREM LA SOLUCIÓ MÉS ADEQUADA

LA NOSTRA EMPRESA

La nostra empresa, AVANZA CONFIDENTIAL DESTRUCTION, destrueix totes les dades tenint en compte les especificacions establertes per la Llei, a més, seguint les més estrictes mesures internes de seguretat, discreció i confidencialitat. Per aquestes raons vostè pot confiar en la nostra política de gestió i tractament de dades. En AVANZA CONFIDENTIAL DESTRUCTION destruïm tots els seus documents en un temps rècord i després li estenem un Certificat de Destrucció.

La seguretat és important per a totes les companyies i la destrucció de documentació en qualsevol tipus de suport és un aspecte que forma part d’aquesta seguretat.

Contínuament, en l’Administració i en qualsevol PIME s’utilitzen documents que després de ser consultats, custodiats o tractats durant el temps que obliga la Llei, ja no són d’utilitat, però que si cauen en mans alienes poden causar greus danys legals i/o d’imatge per a l’activitat a la qual ens dediquem.

Controla a fons qui accedeix a les seves oficines, però no quina informació surt, de quina manera surt i a on arriba? Reciclar el paper sembla una bona idea, però és millor fer-lo després d’haver-lo destruït.

Les empreses que s’ocupen només del reciclatge de paper, generalment no ofereixen seguretat cap a les seves dades, perquè els seus arxius són transportats en vehicles que no compleixen les mínimes mesures de seguretat, es lliuren en naus on la seguretat no és una prioritat, es dipositen en àrees accessibles per a qualsevol persona i no es destrueixen adequadament, de manera que la informació que contenen quedi completament il·legible.

BALIMSA pila de papeles

EN AVANZA CONFIDENTIAL DESTRUCTION, CUIDEM EL MEDI AMBIENT

Des d’un començament, en AVANZA CONFIDENTIAL DESTRUCTION estem sensibilitzats amb el nostre entorn i medi ambient, raó per la qual tot el material que tractem és reciclat de la manera més convenient.

Si processem una tona de documentació en paper estarem salvant aproximadament catorze arbres, a més, estarem evitant arrasar 2 m³ de massa arbòria. Per tant, amb aquesta mena de procés salvarem milers d’hectàrees de bosc a l’any. A més, el procés posterior de reciclatge del paper que tractem consumirà un 65% menys d’energia, un 50% menys d’aigua i reduirà en un 72% la pol·lució.

 

SOL·LICITI PRESSUPOST

    Nom

    Correu

    Telèfon

    Missatge