Balimsa

Grupo Balimsa logo

ELS NOSTRES CLIENTS, LA BASE DEL NOSTRE TREBALL

ELS NOSTRES CLIENTS

Els nostres clients són el pilar de la nostra empresa de neteja. Per a nosaltres, constitueixen la peça fonamental del negoci i són ells els que han fet de Balimsa l’empresa de neteges líder del sector a Mallorca i a les Illes Balears.

Comptem amb una àmplia cartera de clients  desde organismes oficials com ajuntaments i col·legis, empreses de diferents grandàries i sectors com a entitats bancàries, centres sanitaris i ambulatoris i comunitats veïnals i de propietaris a totes les Illes Balears. 

Això ens permet gaudir d’una gran presència en el sector de neteges a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. Gràcies a la nostra estructura com a empresa, som capaços d’escalar tot tipus de projectes, des dels més grans als més modestos, sense que això influeixi en la qualitat dels nostres serveis de neteja.

Tenim molt present que el desenvolupament que hem aconseguit a les Illes Balears, es deu al reconeixement i fidelitat dels nostres clients, els qui contracten els nostres serveis de neteja, ens recomanen a altres clients i repeteixen amb nosaltres.

Oferim serveis de neteja de tota mena, personalitzats i adaptats a les necessitats i els requeriments de cada projecte.

POLÍTICA DE GESTIÓ DE QUALITAT, MEDI AMBIENT, SEGURETAT I SALUT

POLÍTICA INTEGRADA BALEARS DE NETEGES, SA.

BALIMSA es distingeix des de sempre per la serietat i qualitat dels seus serveis, que constitueixen la base de la relació amb els seus col·laboradors i clients.

El desenvolupament experimentat durant aquests anys ha estat molt important, conseqüència de la participació i compromís del nostre personal. Ens satisfà el reconeixement transmès pels nostres propis clients sobre el servei que dónem.

La confiança generada és conseqüència directa del nostre plantejament empresarial: eficàcia, serietat, rigor, control, meticulosa selecció del personal, reducció de l’impacte ambiental generat per la nostra activitat, alt nivell de mecanització i tecnificació dels nostres serveis.

Per a això, la nostra política d’empresa s’orienta al següent objectiu: Ser una de les empreses de Neteja pioneres en la implantació d’un Sistema de Gestió de QUALITAT I MEDI AMBIENT.

PER AIXÒ, BALIMSA ESTABLEIX ELS SEGÜENTS OBJECTIUS:

  • Assegurar el futur de l’empresa i els llocs de treball dels nostres empleats per mitjà del creixement continu i l’èxit econòmic.
  • Mantenir el major nivell d’ètica professional en els nostres contactes personals o professionals amb els nostres empleats, clients, competidors, autoritats i comunitat.
  • Complir amb els requisits legals aplicables a l’empresa, així com amb els altres requisits que l’organització subscrigui (legislació vigent i futura que afecti les empreses del nostre sector, complir amb les nostres obligacions salarials, de seguretat social i Hisenda pública).
  • La nostra empresa té el compromís de complir amb els requisits i de millorar contínuament l’eficàcia del sistema de gestió de la qualitat i del medi ambient, així com de la seguretat i salut en el treball.
  • Satisfer als nostres clients és fonamental per a la nostra empresa.
  • Preservar el Medi Ambient de la contaminació directa o indirecta dels nostres serveis prevenint els seus efectes mediambientals.
  • Informar els nostres treballadors de tots els aspectes de la seva relació laboral amb la nostra empresa i els nostres clients; oferir formació contínua als mateixos sobre coneixements tècnics, seguretat i higiene i sistemes de treball; i tractar amb respecte als nostres treballadors en els seus drets.
  • Preservar la seguretat i salut dels nostres treballadors prevenint els riscos d’accidents i la deterioració de la salut en la prestació dels serveis que realitzem.

CONTACTE

Els nostres clients ens avalen i nosaltres agraïm aquesta confiança, amb el nostre treball. No ho dubtis i contacta amb nosaltres, el nostre equip de professionals t’atendrà sense cap mena de compromís. A Balimsa, la teva empresa de neteges a Balears, et donarem sempre la millor atenció que et mereixes.